Skontaktuj się ze mną!

Jeśli chcesz – napisz do mnie:)

Mój adres mailowy to: emenemka1802@o2.pl

12 komentarzy

  1. Małgosiu, nareszcie Cię „odkryłam” i … jestem pod ogromnym wrażeniem: stylu, umiejętności, fotografii. Chapeau bas!
    Myślę, że nie raz skorzystam z Twoich porad i polecę je innym!
    Do soboty.

    1. Bardzo dziękuję za miłe słowa – to cieszy i zachęca do pracy 🙂 Zapraszam na przygodę z moim blogiem Pozdrawiam 🙂

  2. Małgosiu, zrobiłam wspaniały sok mirabelkowy.Jest pyszny.Dodatkowo wcześniej zasypałam owoce cukrem na 24 godziny, zagotowałam, przetarłam
    i gotowe.Wspaniały.Pozdrawiam:) Twój blog jest świetny i będę go polecać.:)

    1. Hejka:) Świetnie, że też doceniłaś te niezauważane często przez nas owoce zasypujące polne i krajowe drogi. Przepyszna z nich jest też nalewka, ale o tym jeszcze będzie na blogu Pozdrawiam 🙂

  3. Przepisy są super. Sam korzystałem, ale przeczytajcie w Kategoriach /Inne/.

    Poezja i piękne foty.

    Gorąco polecam.

  4. Witaj, Małgosiu. Po raz kolejny zaglądam „do Ciebie”. I po raz kolejny jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pisarsko-fotograficznej i kulinarnej twórczości!!! Szczególnie spodobały mi się przepisy na serniki.Chyba jutro spróbuję zrobić ten z ciemnym ciastem.
    Jednak nie ukrywam, że tym razem szukałam przepisu na tort Pavlova. Ostatnio w dwóch różnych miejscach miałam okazję go próbować i … nie mogę zapomnieć smaku! Przygotujesz coś?
    Serdecznie pozdrawiam.

    1. Cześć Ewa 🙂 Bardzo dziękuję za kolejną tak pochlebną opinię na temat mojej twórczości. Działa jak balsam na „mą” duszę i bardzo inspiruje do dalszego działania. Blog wymaga jeszcze wiele mojej pracy, mam całe mnóstwo pomysłów do zrealizowania – ale wszystko z czasem…którego chronicznie brak 😉 Pracuje nadal nad fotografią, a teksty… – gaduła ze mnie niepoprawna, więc lubię pobajdurzyć;) Pavlova „chodzi za mną”od jakiegoś czasu,bo jest to niezwykle oryginalny deser. Twoja prośba powoduje, że w najbliższym czasie ją zrobię – tym bardziej, że zbliża się sezon owocowy, a to leciuchne ciasto lubi towarzystwo świeżych owoców.
      Gorące (żeby wygonić te panujące na dworze chłody!) pozdrowionka dla całej rodzinki 🙂

  5. Czekam więc cierpliwie na Twój przepis na tort Pavlova!
    Dzięki za pozdrowienia! Trzymam kciuki za realizację Twoich zamierzeń!!!

  6. Blog meeeeega! ciekawy…interesujący, inspirujący, cieszący oko i budujący nadzieję że wciąż można więcej i to jak 😉
    a autorka nieasamowita.
    Brawo Małgosiu!!!

    1. Wow!:) Ale się wzruszyłam, bo wrażliwa istota jestem 😉 Bardzo dziękuję, Marto, za tak cudownie pochlebną opinię! 🙂 To niesamowite jak bardzo takie słowa cieszą, budują, inspirują do działania… I choć wiem, że muszę jeszcze sporo popracować nad blogiem to takie przekazy działają twórczo.Gorąco pozdrawiam i zapraszam do zaglądania na bloga 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *